Izrada sapuna – Radionica

  • 0
izrada-sapuna

Izrada sapuna – Radionica

Category : Novosti

Izrada sapuna

Želiš naučiti kako se izrađuje sapun? Uvijek te zanimalo, a nisi imao dovoljno vremena. Pred tobom je idealna prilika, za SAMO šest sati možeš naučiti kako se proizvodi sapun u vlastitom domu, i time upotpuniti svoju djelatnost s novim znanjem!

Udruga za ruralni razvoj Ravni kotari u suradnji s Anom Karabatić (OPG Delić- Sapunerija Rustika) koja se godinama profesionalno bavi izradom sapuna sa svojim suprugom u Gronjim Tučepima, organizira radionicu izrade sapuna. Radionica traje okvirno 6 sati, po potrebi i duže, ovisno o pitanjima polaznika.

RADIONICA je osmišljena kao jednostavniji, jeftiniji i brži način da se usvoje znanje o izradi sapun. Više nećete trebati satima tražiti bespotrebne informacije po internetu. Na jednom mjestu dobiti ćete sve potrebne informacije kako vam se ne bi dogodile brojne i skupe greške koje rezultiraju bacanjem skupih baznih i eteričnih ulja!

Kroz radionicu ćete dobiti TEORETSKO, ali i PRAKTIČNO ZNANJE koje su predavači usvajali kroz godine rada i pogrešaka na vlastitoj koži.

Radionica je namjena osobama koje se profesionalno bave izradom sapuna ili tek razmišljaju o tome. Sadržaj ide po redoslijedu namijenjenom totalnom početniku. Tako da je ovo radionica za svakoga tko želi učiti nešto novo.
Na ovoj kreativnoj radionici ima dosta teorije kako bi polaznici naučili što više o baznim uljima i njihovim omjerima u recepatima, te tako samostalno sastavljali recepte za različite namjene.

Postoji kreativni dio izrade sapuna u kojem polaznici sami biraju eterična ulja i pigmente te sami oslikavaju svoj sapun razdraga svakoga tko voli kreativni posao.

Više o sapunima hladnim postupkom možete pročitati na blogu predavačice
Cijena radionice iznosi 500 Kn. Radionica traje 6 sati, te i duže, ovisno o pitanjima.
Maksimalan broj polaznika je šestoro. Radionica će se održati u prostorijama Udruge za ruralni razvoj Šibenska 4c.

*Ako se odlučite na radionicu potrebno je do 20. Svibanja 2016 godine uplatiti KAUCIJU od 100 kuna u prostorijama Udruge za ruralni razvoj Ravni kotari.

Sve prijave na mail:
udrugazaruralnirazvojrk@gmail.com

sapunerija@gmail.com.

Upiti na mobitel Ana Karabatić 092/28 99 501 ili 023 233-170.