NA OPG-U BUTIĆ SVAKODNEVNO DOLAZE AUTOBUSI S TURISTIMA

  • 1

NA OPG-U BUTIĆ SVAKODNEVNO DOLAZE AUTOBUSI S TURISTIMA

fotka 8

Vožnju u traktoru, uživanje u autohtonim jelovnicima i seoskom ambijentu sve uz veselog domaćina Antu možete i danas na staru godinu doživjeti na OPG-u izletištu Butić.

U malom ravnokotarskom mjestu i danas 31.12.2022. pristižu autobusi turista, pitate se kako ovaj OPG prkosi sezonalnosti i na koji način privlači goste?

Uz predani rad članovi OPG-a godinama sami rade na promociji svoje ponude posjećujući sve relevantne turističke sajmove.

Priznanje za svoj rad dobili su ove godine na 25.međunarodnoj akciji „Za novu kvalitetu u turizmu“. Prestižna Zlatna prizma u kategoriji eko i etno turizma od sada ponosno stoji u konobi OPG-a izletišta Butić.

Ono što je najveća vrijednosti predanog rada članova OPG-a posebno mladog Ante Butića je što on pokreće i povezuje sve dionike lokalnog turizma sve sa ciljem kolektivnog uspjeha Ravnih kotara i obale.

fotka 5

„Od prvog dana ulaska u našu udrugu Ante je bio otvoren za sve suradnje preko kojih se radi na podizanju vidljivosti ruralne destinacije. Oduševio nas je inovativnošću, predanošću poslu i komunikativnošću. Radili smo na nekoliko velikih projekata zajedno, Ante se rado priključio radu naših kolega iako se neki direktno ne naslanjanju na njegov teritorij Općine Briševo on je poticao zajedničku suradnju. Mislim da smo idealno kliknuli jer imamo zajednički cilj, a to je da Ravni kotari i zadarsko zaleđe mora postati prepoznato na svim poljima, kazala je Marta Pintur Bosna iz udruge za Ruralni razvoj Ravni kotari.

ftoka 6

 

Ante Butić je danas uz pomoć svojih partnera iz Slovenije uspio realizirati da danas budu otvorena četiri hotela u Zadru u kojima trenutno boravi 630 gostiju.

„Turizam mora poticati razvoj cijele lokalne zajednice, nije svrha da samo ja dobro radim, cilj je da cijelo mjesto funkcionira kao cjelina. Ono što nemam ja u ponudi pružiti će drugi turistički subjekt. Mi kroz naš OPG jako puno radimo na promociji aktivnog turizma, odlaskom na sajmove, povezivanjem s ključnim dionicima u turizmu, i time ne promoviram samo svoj OPG već i cijelu Zadarsku regiju, rekao je Ante Butić.

fotka 10

U šali zna reći da Briševo još nije ucrtano u turističke karte ali da se za nekolikog godina očekuje da će postati mala Opatija.

Na samu novu godinu 1.1.2023. u suradnji s TZ-om Nin gosti obilaze ninsku rivijeru i potom odlaze na OPG Butić. Nakon Briševa gosti preko Benkovca odlaze u Biograd gdje se za Slovenski vikend  organizira jedan od većih koncerta van sezone.

Gosti kroz bogat program obilaze zadarsko zaleđe i obalu, povezuje se autohtonost ruralne destinacije i raznolikost obalne ponude.

 


1 Comment

https://pudbiascan.strikingly.com/

2. travnja 2023. at 6:13 am

cialis 5mg prix https://pudbiascan.strikingly.com/

You’ve made your stand extremely effectively!!