Dani otvorenih vrata udruga

  • 0
dani-otvorenih-vrata-udruga

Dani otvorenih vrata udruga

Prvi dani otvorenih vrata udruge Zadarske županije

Dani otvorenih vrata udruga Zadarske županije od 23.-27.ožujka. 2015. omogućili su Udruzi za ruralni razvoj Ravni kotari  prvo javno istupanje. Kroz navedeni događaj udruga je otvorila vrata ureda te time javnost upoznala sa svrhom i ciljevima svog rada. Ured B.hive pohvalio je Udrugu za ruralni razvoj Ravni kotari kao najaktivniju na Danima otvorenih vrata Zadarske županije. Kroz ured udruge prošlo je pedesetak zainteresiranih korisnika za usluge Udruge za ruralni razvoj Ravni kotari.

Drugi dani otvorenih vrata udruge

Dani otvorenih vrata udruga u organizaciji Vlade RH održani su 28. i 29 svibanj 2015 godine. Udruga za ruralni razvoj Ravni kotari kotari sudjelovala je s temom „Mladi u poljoprivredi”
Predavači su bili mladi obrazovani ekonomisti i agronomi: Zvonimir Dražina bacc. Agronomije , a teme s kojima su upoznali sudionike su: “Kako prodavati vlastite proizvode putem Interneta bez dodatnih investicija?”„Važnost i mogućnosti ekološke poljoprivrede u Ravnim kotarima“.
Udruga je na Danima otvorenih vrata udruga na temelju programom i aktivnostima nagrađena radionicom 7 navika uspješnih ljudi od strane Ured Vlade RH. Lokani i nacionalni mediji popratili su u velikom broju naše aktivnosti na Danima otvorenih vrata.

dani-otvorenih-vrata-udruga

dani-otvorenih-vrata-udruga-ravni-kotari-zvonimir-drazina