Dani otvorenih vrata udruga 2016

  • 0
dani-otvorenih-vrata-udruga-2016

Dani otvorenih vrata udruga 2016

Category : Novosti

Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.
To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te da se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.
Udruga za ruralni razvoj Ravni kotari i ove godine aktivno će sudjelovati na Danima otvorenih vrata udruga u periodu od 23. do 25. svibnja 2016 godine. Kroz naš program možete se educirati o ruralnom razvoju, ruralnom turizmu, prednostima i zaprekama pri apliciranju na europske i nacionalne fondove, te Vas pozivamo na zanimljivu radionicu „ Osnove kušanja maslinovog ulja“.
Program:

23. – 25. svibnja 2016– otvoreni smo od 10 do 19 sati.

23. svibnja 2016. – U navedenom periodu možete doći do prostorija udruge Šibenska 4c i informirati se o radu Udruge za ruralni razvoj Ravni kotari i o tome što udruga može napraviti za Vas.

24. svibnja. 2016. – S početkom u 17.30 sati okrugli stol na temu “Ruralni turizam mogućnosti i perspektive razvoja na području Ravnih kotara“, panelisti : Vlado Rapan, Marta Pintur, Anita Beljo i Anita Salama.

25. svibnja 2016. – U 17. 30 sati u suradnji s udrugom senzorskih analitičara maslinovog ulja Olea Zadar organiziramo radionicu „Osnove kušanja malinovog ulja“, kroz koju ćete upoznati postupke u proizvodnji ulja koji dovode do pojava mana u ulju i naučiti kako prepoznati i izbjegavati loša ulja.

Zbog ograničenih kapaciteta prostorija radionica je ograničena pa se zainteresirani trebaju prijaviti na mail:

udrugazaruralnirazvojrk@gmail.com ili na telefon 233-170.
Radujemo se Vašem dolasku!