PROJEKT AGROSTEM “Započele radionice OSNOVE PROGRAMIRANJA”

  • 0

PROJEKT AGROSTEM “Započele radionice OSNOVE PROGRAMIRANJA”

Category : Novosti , Projekti

FOTKA PROGRAMIRAJA
Udruga za ruralni razvoj Ravni Kotari započela je u ponedjeljak 29. kolovoza 2022. godine  provedbu online radionica „Osnove programiranja“ u sklopu projekta AgroSTEM, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014. – 2020.
Osim Udruge za ruralni razvoj Ravni kotari koja je nositelj projekta, na radionicama sudjeluju i predstavnici OCD- ova, koji su ujedno i partneri na projektu: Udruga za djecu, mlade i obitelj „Mali koraci“- Benkovac i Zajednica tehničke kulture Zadarske županije.
Odgojno-obrazovni ciljevi radionica „Osnove programiranja“ su : stručno usavršiti polaznike u području računalnog razmišljanja i programiranja s implementacijom u programskom jeziku Python sa naglaskom u Agrostem primjeni, promišljanje i stjecanje spoznaja o načinu prijenosa znanja programskog jezika na različite dobne i interesne skupine polaznika, stjecanje znanja o mogućnostima učenja programskog jezika u on-line okruženju, istraživanje i kritičko vrednovanje u digitalnom okružju i online poučavanju te poticanje razmišljanja orijentiranoga prema budućnost
novi logo